Slingertocht
Tijdens een twee uur durende SlingerTocht vertelt Mokumer Harry Slinger op humorvolle wijze over zijn stad.
Pieter Goemans: "Aan de Amsterdamse Grachten heb ik heel m'n hart voor altijd verpand. Amsterdam vult mijn gedachten als de mooiste stad in ons land"
Slingertocht
Verhalen afgewisseld met Amsterdamse liedjes
Tijdens een twee uur durende SlingerTocht vertelt Mokumer Harry Slinger op humorvolle wijze over zijn stad. Zijn leuke en persoonlijke verhalen worden afgewisseld met Amsterdamse liedjes, als ook met zijn eigen bekende DRUKWERK-nummers Je Loog Tegen Mij en Hee Amsterdam. Het Amsterdamse sentiment kàn hij nu eenmaal niet onder stoelen of banken steken. Beleef deze rondvaart van Theater op het Water en ervaar hoe mooi Amsterdam dan is! Een kwartier voor aanvang ligt de boot al voor u klaar. Slinger heet u persoonlijk welkom en de kapitein brengt u naar uw plaats. Aan boord wordt u rijkelijk van koffie en thee voorzien. Het eerste drankje daarna is bij de prijs inbegrepen. Bij de borrel is er een Amsterdams borrelgarnituur met Amsterdamse Uien, kaas, worst en nootjes. Na een tocht van 120 minuten bent u weer terug bij de opstapplaats.

De Slingertocht begint, ijs en weder dienende, om 15:00 uur bij steiger van Carré Amstel t/o 105. Na een Tocht van 2 uur bent U om 17:00 uur weer terug bij de steiger.

Informatie en reservering: tel: 020 670 60 67
Hoe kom ik bij de boot Nadat u uw bevestiging van de SlingerTocht heeft ontvangen (vergeet deze niet mee te nemen!) stapt op de boot bij de steiger van Koninklijk Theater Carré, Amstel t/o 105, 1018 EM Amsterdam. Deze steiger vindt u vanaf de hoofdingang zo'n 30 meter verderop in de richting van de Stopera / Waterlooplein.
Met de auto: In Amsterdam wordt regelmatig aan de weg gewerkt of vinden evenementen plaats waardoor de binnenstad moeilijk bereikbaar is. Houd daarmee rekening als u met de auto naar de steiger van Carré komt. Het laatste nieuws over bereikbaarheid en evenementen vindt u bij: Gemeente Amsterdam Verkeer & Vervoer

Parkeren kunt u in de buurt bij een meter of kijk op:
www.parkereninwaterlooplein.nl
www.parkeerlijn.nl
www.parkerenindestad.nl.

Openbaar vervoer: Vanaf Amsterdam Centraal Station en Amsterdam Amstel brengt iedere metrolijn u binnen 5 minuten naar halte Weesperplein. Vanaf de halte loopt u binnen tien minuten naar de steiger van Carré.
Boek hier uw Slingertocht!
Slingertocht